loading...
فانی بلاگ | وب سرگرمی و تفریحی و آموزشی
آخرین ارسال های انجمن
مهدی بازدید : 299 شنبه 02 فروردین 1393 نظرات (0)

با سلام خدمت شما دوستان عزیز

از شما تقاضا میکنم که دوباره انجمن را راه اندازی کنیم

هر کسی که مطالب بیشتر و مفیدتری بگذارد در انجمن مدیریت انجمن رو به او واگذار میشود

با تشکر

مهدی بازدید : 296 دوشنبه 05 اسفند 1392 نظرات (0)
ایسنا: یک لپ‌تاپ گران‌قیمت‌ با قیمت یک میلیون دلار و البته به‌طور کاملا سفارشی در اختیار خریداران میلیاردر قرار می‌گیرد.

به گزارش صبحانه، یکی از برندهای عرضه‌کننده این نوت‌بوک‌ها Luvaglio است.این برند که نوت‌بوکی با همین نام برای کاربران خاص و ویژه لپ‌تاپ به بازار عرضه کرده است، یکی از برندهای مطرح در زمینه عرضه لوکس‌ترین‌ها در بازار محصولات تکنولوژیکی است.


این لپ‌تاپ گران‌قیمت‌ با قیمت یک میلیون دلار و البته به‌طور کاملا سفارشی در اختیار خریداران میلیاردر قرار می‌گیرد.

این لپ‌تاپ فوق گران‌قیمت از صفحه نمایش ۱۷ اینچی ضد انعکاس نور مخصوصی بهره می‌برد که به‌طور انحصاری برای این لپ‌تاپ طراحی شده است. برخورداری از هارد ۱۲۸ گیگابایتی SSD، پورت‌های USB، VGA و شبکه LAN از دیگر ویژگی‌های این لپ‌تاپ است.

همچنین این کامپیوتر از یک قطعه الماس رنگی به‌عنوان کلید پاور برای روشن شدن بهره می‌برد که این کلید علاوه بر مورد ذکر شده به‌عنوان یک سد امنیتی برای عدم دسترسی به اطلاعات سیستم مورد استفاده قرار می‌گیرد، چراکه فقط با قرار دادن این الماس در محل تعبیه شده برای آن می‌توان این لپ‌تاپ را روشن کرد.

سازنده لپ‌تاپ Luvaglio این امکان را برای خریدار فراهم کرده که بنا به سلیقه خود نسبت به سفارش مرغوبترین چرم جهان، فلزات گرانبها یا چوب طبیعی به‌عنوان بدنه لپ‌تاپ اقدام کند. در واقع این روش انتخاب بدنه است که تا حدودی باعث افزایش قیمت و همچنین پیچیدگی طراحی این نوع لپ‌تاپ شده است.

مهدی بازدید : 245 شنبه 21 دی 1392 نظرات (0)

به خلیج فارس رای بدید
فکر می کردم که بعد از تلاش‌های بیهوده اعراب در رابطه با تغییر نام خلیج فارس ، دیگه اونا اقدام دیگری نکنند. چند هفته پیش كه من به اين لینک پایین رفتم و رای دادم, تقریباً 1,500,00 نفر رای داده بودند و سهم ما تقریباً بيش از 80% در مقابل کمتر از 20% بود اما امروز تعداد رای دهنده‌ها به مرز 3,000,000 نفر رسیده ولی با تاسف فراوان سهم ما از 80% به 49% رسیده واین یک فاجعه است.... یادتون باشه که این رای گیری مربوط به کمپین 1,000,000 امضای شرکت گوگل است و نذارید که دوباره نام خلیج فارس به خلیج ع ر ب ی تغییر پیدا کنه.. . . . ازتون خواهش ميكنم يه سر به اين لينكى كه گذاشتم بزنيد و توى امارگيرى شركت كنين. و حتما اين رو به اشترك بذاريد...... واى بر ما كه که دیگه روزی این اعراب بخوان بر سرِ خلیج فارس با ما یجورایی کل بندازن.... اينم لينكش: http://www.persianorarabiangulf.com/index.php
مهدی بازدید : 256 سه شنبه 05 آذر 1392 نظرات (0)
 
 
شاید سفر به مریخ تا چندین سال دیگر هم مانند فیلم های علمی تخیلی به نظر برسد، اما ظاهرا در همین حال قرار است برنامه فرستادن انسان به مریخ تا کریسمس ۲۰۱۷ عملی شود.

به گفته دنیس تیتو از Inspiration Mars Foundation موقعیت سیاره مریخ در اواخر سال ۲۰۱۷ و اوایل ۲۰۱۸ نسبت به زمین طوری است که با طی مسافت تقریبی ۵۰۲ میلیون کیلومتری -که ۵۰۱ روز طول می کشد، می توان به مریخ رسید.دنیس تیتو همان میلیاردری است که به عنوان اولین توریست فضایی مشهور شد. او در سال ۲۰۰۱ به ایستگاه فضایی بین المللی رفته بود. حالا آقای تیتو برای عملی کردن این قدم پیشگامانه، به دنبال یک زن و مرد فضانورد است که طی سفر به سیاره سرخ در کپسولی کوچک بمانند، دور مریخ بچرخند و سپس بازگردند.به گفته تیتو، راکت و سیستم های مربوط به این پروژه در حال حاضر مراحل آزمایشی را می گذرانند. یک راکت ناسا قرار است کپسول فضانوردان را در مدار حرکت به سمت مریخ قرار دهد تا در مسیر ۵۰۲ میلیون کیلومتری به سمت مارس حرکت کنند. (البته اگر ناسا به قولش عمل کند.)تیتو درباره این هدف می گوید: «در سال های اخیر مهمترین حرکت سفینه های فضایی آمریکا، حرکت به سوی موزه ها به وسیله کامیون یا قایق بوده و وقت آن رسیده که دوباره گذشته افتخارآمیزمان را تکرار کنیم. آمریکا باید هر چه زودتر این حرکت را عملی کند و گرنه باید بنشیند و منتظر باشد تا دیگران اقدام به انجام آن کنند.»پیش از این البته در تابستان امسال یک شرکت آلمانی اعلام کرد که به دو داوطلب برای یک مسافرت یک طرفه به مریخ نیاز دارد. تا به حال بیش از ۲۰۰ هزار داوطلب برای این ماموریت ۶ میلیارد دلاری ثبت نام کرده اند. البته این بلیط یک طرفه قرار است حداقل ۱۰ سال دیگر به دو نفر از این داوطلبان تحویل داده شود.به هر حال در مجموع پیشنهاد آقای تیتو جذاب تر به نظر می رسد، هر چند که او بیشتر به دنبال فضانوردان حرفه ای است، نه داوطلبان معمولی.
مهدی بازدید : 218 دوشنبه 04 آذر 1392 نظرات (0)
 
 
بهترین هدیه برای یک دلباخته آیفون چیست؟ اریک اشمیت رییس هیئت مدیره گوگل که البته خود در برهه ای جزو بزرگان اپل بوده، معتقد است: «یک تلفن اندرویدی!»
او حتی برای راحتی دوستان آیفونی اش یک راهنمای مهاجرت نوشته و قدم به قدم از مرحله خرید یک تلفن اندرویدی تا در آوردنِ سیم کارت از آیفون و گذاشتن آن در تلفن جدید را توضیح داده؛ او مدت ها است که دوستداران اپل را می شناسد و حتماً یک چیزهایی می دانسته که توضیحاتی در این حد پایه ای را لازم دیده.
جالب این است که در بین تلفن های پیشنهادی اریک اشمیت، به Moto X که از قضا از باقی به الگوی آیفون نزدیک تر است اشاره ای نشده. شیطنت او در این نوشته و کنایه به مایکروسافت هم در نوع خود جالب است:
«مثل کسانی که از پی سی به مک رفتند و هرگز برنگشتند، شما هم از آیفون به اندروید مهاجرت خواهید کرد و دیگر بر نمی گردید؛ چون [این جا] از همه چیز به صورت ابری پشتیبان تهیه می شود و کلی انتخاب متنوع پیش روی شما قرار دارد.»
او نظر خود را با آماری تأیید می کند و می گوید: «در آخرین بررسی ها، ۸۰ درصد [مردم] دنیا، روی [بهتر بودنِ] اندروید توافق دارند.» اما شاید اساسی ترین قسمت این راهنما آن جا است که نوشته شده: «سیم کارت را از آیفون در آورید و وارد اندروید کنید.»
اریک اشمیت گفته تلفن های اندرویدی نمایشگرهای بهتر، رابط های کاربری خودمانی تر و سرعت بیشتری نسبت به آیفون دارند. هر چند در دو مورد اول می شود با او موافق بود، ولی در مورد "سرعت بیشتر" فقط کافی است یک تلفن اندرویدی جدید را کنار آیفون های جدید گذاشت یا خیلی ساده به بنچمارک های آیفون 5s نگاهی کرد.نکته جالب دیگر مقایسه مهاجرت از "آیفون به اندروید" با مهاجرت از "پی سی به مک" است. اگر یک پلتفرم باشد که بخواهیم آن را به لحاظ سهم بازار، ویندوز دنیای موبایل بنامیم، آن اندروید است. اندروید ۸۰ درصدی را به مک ۵ درصدی چسباندن، از آن حرف ها است. اینکه اریک اشمیت چه منظوری از این مثال داشته به کنار، مقایسه اش چندان جالب نیست.خلاصه که مثل همیشه اظهار نظرهای اریک اشمیت، تناقض های بامزه خودشان را دارند و می شود با او شوخی کرد. این هم یک جور راهنمایی است دیگر!
مهدی بازدید : 184 پنجشنبه 30 آبان 1392 نظرات (0)
 
 
نوکیا در سایت خود خبر جذابی برای صاحبان و خریداران آینده تلفن های سری Asha اعلام کرده. اپلیکیشن WhatsApp هم اکنون در قالب یک آپدیت رایگان برای آشا ۵۰۱ منتشر شده و به صورت OTA قابل نصب است.
WhatsApp یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های ارسال پیام است که حالا با عرضه برای آشا ۵۰۱ امکان چت اینترنتی از طریق شبکه های 2G و 3G را فراهم کرده. اعلان های این اپلیکیشن نیز از طریق Fastlane -که صفحه خانگی دوم پلتفرم آشا است- قابل مشاهده خواهند بود.
در ضمن نوکیا خبر داده که WhatsApp هنگام عرضه تلفن های آشا ۵۰۰، آشا ۵۰۲، و آشا ۵۰۳ دو سیم کارته به بازار، به صورت پیش فرض بر روی آنها نیز ارائه خواهد شد.
مهدی بازدید : 250 یکشنبه 21 مهر 1392 نظرات (0)

 


 

اندروید یک سیستم عامل بازمتن است، لذا توسعه دهندگان می توانند کدهای آن را در دست گرفته و قابلیت های دلخواه شان را به آن اضافه کنند. اینگونه آنها نسخه های خودشان را از این سیستم عامل تولید می کنند که قابل نصب بر روی تبلتها و اسمارت فون های اندرویدی است.


 

 


 

 


 

 


 

مهدی بازدید : 254 چهارشنبه 10 مهر 1392 نظرات (0)

 

 

 

 

 

شرکت اپل در معرفی محصولات جدیدش همیشه وسواس به خرج می دهد و روی ویژگی های کلیدی آنها چنان تاکید و تمرکز می کند که مصرف کننده در «خارق العاده» بودن شان تردید نداشته باشد. در مراسم معرفی آیفون 5S قطعاً اسکنر اثر انگشت جزو همان ویژگی های مورد تأکید بود.





مهدی بازدید : 213 سه شنبه 09 مهر 1392 نظرات (0)

 

 

 

 

 

 

محبوبیت و همه گیر شدن تلفن های هوشمند و تبلت ها از یک سو، و به کارگیری آخرین دستاورد های علمی در آنها از سوی دیگر، موجب شده این دستگاه های مدرن تدریجا به یکی از متغیرهای اصلی تحقیقات علمی امروزی تبدیل شوند. در یکی از جدیدترین موارد، مقاله ای از یک نشریه علمی معتبر، آینده پیش بینی زلزله را با فناوری های موجود در تلفن های هوشمند گره زده.

دانشمندان همواره در پی یافتن راه های بهتری برای جمع آوری داده های لحظه ای از زلزله ها هستند. در مقاله ای که در بولتن انجمن زلزله شناسی آمریکا به چاپ رسیده، پژوهشگران ابزار بسیار مناسبی برای این کار پیدا کرده اند و آن چیزی نیست جز همان شتاب سنج های به کار رفته در اکثر تلفن های هوشمند و تبلت های امروزی.

شتابسنج های به کار رفته در دستگاهای دیجیتال، در حقیقت سیستم های کوچک میکرو الکترومکانیکی هستند که اختصارا MEMS هم خوانده می شوند. این حسگرهای بسیار حساس، حرکت را در سه جهت اندازه گیری کرده و به صفحه نمایش دستگاه اعلام می کنند در صورت کج شدن دستگاه، تصویر را به چه صورتی (عمودی یا افقی) نشان دهد. این سنسور ها در لپتاپ ها نیز کاربرد جالبی یافته اند؛ به محض اینکه دستگاه در وضعیت سقوط قرار گیرد، هارد درایو لپتاپ پیش از برخورد با زمین، به حالت safe mode می رود.

حال پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که شتابسنج تلفن های هوشمند، برای تشخیص زلزله های ۵ ریشتر به بالا که در نزدیکی مرکز زلزله رخ می دهند، بسیار مناسب هستند. به علت همه گیر بودن استفاده از تلفن های هوشمند، شاید این دستگاه ها بتوانند در کنار هم، شبکه زلزله نگار های شهری را تشکیل دهند و در زمان زلزله، اطلاعات لحظه ای زمین شناسی را مخابره کنند.

از لحاظ تئوری، هر دستگاه مجهز به شتاب سنج داخلی که دائما به شبکه اینترنت متصل باشد، می تواند به یک ایستگاه زلزله شناسی قدرتمند تبدیل شود. البته پژوهشگران معتقدند پیش از این که بتوان از تلفن های هوشمند در این زمینه به طور عملی استفاده کرد، می بایست با کار بیشتر بر روی سنسور های به کار رفته در آنها، حساسیت شان را بیشتر کرد.

مهدی بازدید : 270 پنجشنبه 04 مهر 1392 نظرات (0)

اینترنت جدای از اینکه بعضی ها آن را به غلط یک دنیای مجازی می نامند، بستری برای ارتباط مردم با یکدیگر، و البته با شرکت ها و خدمات دهنده ها است و  امکان می دهد خیلی از کارها را بدون حضور یا جا به جایی فیزیکی که به اتلاف وقت و انرژی می انجامد، و نیز بدون سوزاندن بنزین و چرک کردن برگه های کاغذ، انجام دهیم.
گرچه برخی افراد سرعت بالای اینترنت را یک دغدغه فوری نمی دانند، ولی واقعیت این است که در دنیای دیجیتال، انسان ها به اندازه کافی مشغله دارند که دیگر اعصاب خوردی بابت سرعت کم یا حتی پایداری اتصال اینترنت را بر نتابند. سرعت اینترنت یکی از شاخص های کیفیت زندگی مردم زمان ما است.

مهدی بازدید : 233 یکشنبه 31 شهریور 1392 نظرات (0)
مهدی بازدید : 201 شنبه 30 شهریور 1392 نظرات (0)
گرافین، ماده ای که دنیای چیپ های کامپیوتری را متحول خواهد کرد

 

 

 

همه چیز از سال 2010 آغاز شد، زمانی که دو دانشمند از دانشگاه منچستر توانستند جایزه ی نوبل در رشته ی فیزیک را به خاطر تحقیقات گرانبهای شان در مورد استفاده از گونه ای کربن در تجهیزات الکترونیکی کسب کنند. از آن زمان تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت گرفته، از آن جمله می توان به یک سری مطالعاتی اشاره کرد که پژوهشگران دانشگاه MIT، دانشگاه کلمبیا و مرکز تحقیقاتی T.J. Watson هدایت آن ها را بر عهده داشته اند.

نتایج حاصله از این تمام تحقیقات نشان داده که استفاده از گرافین در چیپ های کامپیوتری، آن ها را قادر خواهد ساخت تا به جای الکتریسیته با نور کار کنند و این یک جهش بزرگ است.


طبق نتایج دانشگاه MIT، چیپ های جدید گرافینی می توانند تا حد بسیار زیادی مصرف انرژی الکتریکی و تولید حرارت را کاهش دهند. از آن مهم تر اینکه، چیپ های مبتنی بر گرافین علاوه بر ارائه سرعت بالاتر، قیمت تمام شده ی کمتری نیز دارند.

شاید این اولین باری نباشد که بحث استفاده از این ماده ی مستحکم و نازک در چیپ های کامپیوتری مطرح شده، در فوریه ی امسال اتحادیه ی اروپا مبلغ 1.35 میلیارد دلار به شرکت نوکیا کمک کرد، تا برای توسعه راه های استفاده از این ماده هزینه کند. ماده ای با ضخامت یک اتم، و استحکامی ۳۰۰ برابر فولاد.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 496
  • کل نظرات : 42
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 45
  • آی پی امروز : 148
  • آی پی دیروز : 170
  • بازدید امروز : 282
  • باردید دیروز : 686
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 2,608
  • بازدید ماه : 14,189
  • بازدید سال : 74,836
  • بازدید کلی : 432,976
  • کدهای اختصاصی
    Instagram
    نمایش وضعیت در یاهو

    قالب های وبلاگ